75 Sunn Kontor Lunsj Ideer du kommer til å elske

Lei av å bruke penger på å spise ute? Trenger å revolusjonere din lunsj rutine? Her er 75 sunn kontor lunsj ideer hvem som helst kan lage!
sunn lunsj ideer for arbeidet

Jeg kan se gal her… men det jeg er begeistret for å spise mitt hjem-pakket kontoret lunsj og spare mellom $10-$15 hver dag! Hvis du har vært å bruke penger på rask mat, lei av å spise rester, og trenger sunn kontor lunsj ideer, du er på rett sted.

Det er ingen hemmelighet at jeg elsker å lage matpakke. Jeg eier et selskap (MOMables) som hjelper foreldre med å lage fersk lunsj og mat som barna vil elske. Jeg er stadig sliter med hva du skal lage til middag, men når det kommer til lunsj… jeg har ALDRI går tom for ideer. Min kokebok, Den Beste Hjemmelagde Barnas Tøy på Planeten, inneholder 200+ oppskrifter! Jeg arbeider for tiden på en annen kokebok sentrert rundt snacks.

Se denne rask video om hvordan jeg pack vårt kontor lunsj med de samme ingrediensene jeg bruker for barna mine » – fi. Det handler om kontinuitet av ingredienser!

For rask oppskrift videoer du kan bruke for dine office lunsj, sjekk ut min YouTube-kanal.

Alle disse bildene kom fra min personlige Instagram-feed. Hvis du er i mat som ikke er komplisert, barn, og leve livet… kanskje du ønsker å følge meg der. Du kan også følge MOMables på Instagram. Massevis av ideer, fremgangsmåter og tips på det hver dag.

Det er tusenvis av mennesker i MOMables samfunnet, men visste du at ikke alle er med min lunsjmenyer å pakke skole-fi? Jeg ble sjokkert over å finne ut at over 10% av mine abonnenter er voksne som bruker min menyene til å pakke en sunn kontor lunsj!

Ok, og nå i det øyeblikket du har ventet på… hva er i disse tøy? Jeg kommer til å fortelle deg! Hvis du trenger flere ideer, kan du melde deg opp for dette blogginnlegg for å bli sendt til din innboks hver gang en ny oppskrift er publisert (se sidefeltet til høyre) eller gå over til MOMables å få en (gratis) ukentlig oppskrift oppsummering av mine oppskrifter, et eksempel måltider, nyttig kjøkken og pakking hvordan gjør du… og mer.

Jeg vet det sier school lunch ideer på MOMables nettstedet ditt, men du vet at vi voksne er «store barn» når det kommer til våre to-go mat. Høyre? Sjekk beskrivelsen under hver collage for hva som er i matpakke.

Hvis du ser på disse bildene er inspirerende, men litt overveldende, klikk her for å se hvordan jeg kan hjelpe deg med gjenbruk leftovers, redusere matavfall, og legge til variasjon i måltidene. Tjenesten er mindre enn halvparten av hva du vil bruke i en enkel lunsj. Alle lunsj beholdere som vises kan bli funnet her.

Er du klar? Du vil se en collage først, og deretter en beskrivelse av hvert enkelt bilde nedenfor.

Øverste rad: easy peasy crustless quiches, magic cookies, bær og gulrøtter. En lykkelig matboks med en kjærlighet notat fra min jente. Jeg kuttet opp en is-pack ark i mini ice-pakker for å passe inne i min snack bokser. Sabra Lucious sitron hummus, hjemmelaget Ta Gull bar, bær, og en frossen veggie smoothie. Hardkokte egg, druer, og Chai Butternut Squash Suppe. Korn Gratis Brasilianske rundstykker med skinke og masse bær.
Nederste rad: meg, chowing ned på hummus. Druer og veggie linse suppe. Kjøttboller (rød saus på termos) med grillet ost stix, Paleo informasjonskapsler, og en clementine. Southwestern omelett, spiret salat, og melon. Cobb salad, hardkokte egg, nøtter, dressing, og et eple. Fiesta salat, grønnsaker og dressing, nøtter.

Øverste rad: crustless quiche (tilsvarende til dette), skinke, ost, bringebær, tørket frukt, og leftover granola bar.
Andre rad: paleo chili og bær. Honning oransje kylling kjøttboller i salat kopper, bær, og et Paleo-informasjonskapselen. Bananas foster over natten havre, melon, jordbær og krem, og en hard kokte egg.
Tredje og Fjerde rad: tomat og avocado (Toufayan glutenfri) wrap, druer og ananas. Slag bar, Sabra hummus (enkelt tjene), bær og krem, pretzel chips. Skinke & ost apple wraps, yoghurt, bær, nøtter og frø. Pita lomme fylt med hummus, salat greener, Feta ost, og kalamata oliven, jordbær og ananas. Honning oransje kylling kjøttboller, spinat, bær og ekstra honning orange saus.

Øverste rad: veggie meatloaf, hummus, selleri, jordbær og hjemmelaget nutella. Store: Apple innpakket i prosciutto, mandel smør maur på en stokk, og jordbær. Andre venstre: hardkokte egg og salat mix bagel tynne smørbrød, Sabra hummus enkelt, og cherry tomater. Tredje venstre: Jordbær-banan-spinat protein shake, vannmelon, ristede korn og bacon hasj.
Nederste rad: våren bland salat toppet med grillet kylling, blåbær og grønnsaker, apple stykker og pretzel tynner. Prosciutto pakket melon, Sabra hummus enkelt, og ristet pita chips. Avokado scramble, hvit fersken, pretzel tynner. Lagt bakt potet, ananas, hjemmelaget brownie bite. Blåbær og granola klynger parfait, mandel smør, og terninger apple.

Øverste rad: salami og avokado crostinis toppet med hardkokte egg. Min baby G å ha lunsj med meg. Blue cheese burger toppet i en klype gratis bun (totalt oppskrift floppen så jeg kan ikke dele) og vannmelon. Pizza tortellini termos (jeg er sikker på at jeg hadde med noe annet den dagen, men jeg tok ikke bilde av det).
Andre rad: Cobb Salad Pizza stykke, hardkokte egg, og vannmelon. Midten: korn gratis laks og kremost ruller, bær, gresk yoghurt, skiver epler. Grillet skinke og ost, gulrøtter og naturlig puffs. Sabra hummus enkelt, naturlig puffs, og blåbær. Tyrkia sandwich på glutenfri brød, naturlig puffs, og jordbær.
Tredje rad: Asiatisk kyllingsalat, cantaloupe, og blåbær. Bær, mandel smør og gresk yoghurt, popcorn. Kylling og apple pølse, geitost, bringebær, tomater og sorte oliven. Brie og avokado crostinis, blåbær, hjemmelaget ranch dukkert, og sukker snap erter.

Øverste rad: melon og ananas, mandel smør og yoghurt toppet med nutty klynger, og hvit fersken skiver. Brie og avokado, baguette, sandwich, jordbær, og spansk mais nøtter. Ett-trinns guacamole, bakt mais chips, gresk yoghurt og bær. Zucchini spaghetti med min berømte Bolognese, melon, og en klype gratis popover (også en mislykket oppskrift).
Andre rad: Asiatisk salat slaw med leftover grillet kylling, bær, og en Slags bar. Pesto Caprese salat, spiret bønner, mais chips. Tynt skiver leftover svinekam, Caprese salat, hjemmelaget bbq-saus, og cantaloupe. Gresk salat, tyrkia pinwheels med glutenfri wraps, og cantaloupe.
Tredje rad: Lagt inn buffalo kylling bakt potet med avokado. Skinke rundstykker, frukt og grønnsaker og skinke sandwich tynner. Spiret bean salat toppet med avokado og grønne oliven, jordbær, og mais chips. Skinke, agurk, spinat og tomat wraps (med glutenfri wraps), skivet ost, bringebær og mandler.
Nederste rad: ett-trinns guacamole over grønn salat toppet med sorte oliven, jordbær og cantaloupe. Leftover grillet kylling salat, gresk olivenolje Sabra hummus, pretzel tynner. En stabel med lunsj beholdere i mitt kjøleskap, merket med hvilken som helst morgen monteringsanvisning. Gjenta! Brie og avokado-sandwich – jeg ELSKER brie.

Øverste rad: Spinat og avokado-sandwich, hummus, pretzel tynner, og melon. Blandet salat, mayo-gratis egg salat, terninger og avokado. Min hjemmelagde punchable remake (ikke spise store kjøpt, det er bare for sammenligningen). Korn gratis mandel smør og banan brød, bær, lønn gresk yoghurt.
Midterste rad: leftover mac & cheese biter, bær, sukker snap erter og gulrøtter. Halvparten av en sushi-skuffen, side av aminer (du kan gjøre soyasaus) og ananas. Geitost og clementine salat, jordbær, blåbær og hjemmelaget strawberry melk (laget med kokosmelk).
Nederste rad: presset skinke og ost croissant, druer, selleri og hjemmelaget ranch dukkert. Skinke på en pinne og tyrkia + ost på en pinne (pinner er varm drikke caps fra Starbucks). Egg salat, spinat og tomat sandwich, melon, bringebær. Black bean taco salat over baby greener, blåbær og mais chips.

De fleste lunsjer ble satt sammen med matrester og prepped foran ingredienser. De fleste av oppskriftene kan bli funnet i MOMables måltid plan-tjenesten. Noen lunsjer er lettere enn andre, avhengig av dagen min timeplan (noen dager har jeg en tung frokost). Igjen, alle av lunsj beholdere jeg brukte finner du her.

Og dette er hva min familie er mandag-onsdag matpakke ser ut som på de fleste søndag kveld. Med MOMables plan, jeg er i stand til prep-foran 3 dager igjen av tøy for 5 av oss på søndag kveld, og jeg forbereder torsdag og fredag onsdag kveld. Måltidet planen omfatter et prep-foran ark, 5 måltid ideer, og en handleliste. Jeg pack mat for alle i min familie, inkludert min mann.

Det er ikke småtterier! Dette var en lang en! Selvfølgelig, det er mange flere ideer og måltider som jeg ikke bilde… men du får ideen. Unnskyldning bildet kvalitet og nyte ideer!

Hvis du ønsker å finne ut hvordan å pakke ut som en pro uten seige smørbrød, hvordan grill snitter og pakke dem for senere, hvordan å rocke på termos, hvordan å mate kresen eaters… og mange andre pro-tips, som leder over til MOMables og abonnere for gratis ukentlig nyhetsbrev. Du vil få en prøve måltid plan, og en gratis Pakke Som en Pro-e-post-serien.


Dette var ikke et sponset innlegg. Jeg er Grunnleggeren av MOMables. Noen linker i dette innlegget kan inneholde affiliate koder. Dette er selvfølgelig uten ekstra kostnad for deg, men det kan bringe i en litt noe for vedlikehold av denne bloggen.

Like this post? Please share to your friends:
Legg att eit svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: