Nyre Infeksjoner (Pyelonephritis) Symptomer, Tegn, Behandling Og Årsaker Pasienten Kommentarer: Nyre Infeksjon – Behandlinger – Seere Dele Sine Medisinske Erfaringer

Vise meldinger fra pasienter å gi innsikt i deres medisinske erfaringer med Nyre Infeksjon Behandlinger. Andel i meldingen dialog for å hjelpe andre, og ta opp spørsmål om symptomer, diagnoser og behandlinger, fra MedicineNet er leger.
nyre infeksjon ved å gå til sykehus, pasienter, pårørende symptomer behandlinger pasienten kommentarer diagnose fører til omsorgssvikt meldinger helse kommentaren styret å dele erfaringer innsikt medisinsk medisin kommentar svar samfunnet seere styrene nyre infeksjon

Hva behandlingen var effektiv for din nyre infeksjon? Send Inn Din Kommentar

Den eneste effektive behandlingen for alle mine nyre infeksjoner jeg har opplevd er dessverre IV antibiotika behandling, mens du blir innlagt på sykehus. Jeg har lidd av fem nyre infeksjon i hele mitt liv, og hjem antibiotika rett og slett ikke fungerer for meg og jeg fortsetter å forverres. Så den beste behandling for mine har vært IV antibiotika. Den siste gangen de hadde meg på tre forskjellige antibiotika på en gang, samt IV smertestillende medisiner og IV væsker.

Nyre infeksjon i gang en morgen med smerter i høyre flanke. Det var en sår-aktig følelse av at det ble verre med å gå og bøyd fremover. Det var ikke så ille, så jeg ikke tenke så mye på det og gikk videre med dagen min. Jeg dro til treningsstudioet, og etter å ha kjørt ca en kilometer begynte jeg å føle en influensalignende sykdom gjennom hele kroppen min. Det gikk bort etter et par timers hvile. Jeg måtte være barnevakt overnatting på kvelden. Etter å sette ungene i seng, jeg har gjort meg noe å spise, men så begynte følte seg veldig kvalm og valgt en ingefær-øl i stedet. Jeg la ned og håpet det ville gå, men det ble verre utover kvelden. Influensa-lignende følelse kom tilbake, jeg hadde frysninger, og kunne ikke sove. Jeg følte mest sliten og svak jeg noensinne hadde vært i hele mitt liv. Jeg hadde for å få barna klar for skolen i morgen, og jeg ærlig talt har ingen anelse om hvordan jeg var i stand til å komme gjennom det. Jeg måtte sette meg ned mange ganger mellom å få dem kledd og gjør sin frokost. Når pappa kom hjem, han tilbød meg Tylenol slik at jeg ville være i stand til å kjøre meg hjem. Jeg ventet i omtrent en time og følte meg litt bedre, og kjørte meg hjem. Jeg tok en lur, som varte i ca 2 timer. Jeg våknet opp og føler seg litt bedre. Jeg hadde planlagt å gå til stranden med min kjæreste og jeg var heldig kjæresten min mor var der. Rett før vi var i ferd med å forlate, la hun merke til hvor blek jeg så ut, og hvordan jeg var ikke opptrer som min normale selv. Hun insisterte på at jeg bor, og jeg hadde ikke energi til å nekte. Ca 30 minutter etter de bestemmer seg for å legge ned igjen, smertene fikk mye, mye verre. Flanken smerten var uutholdelig, og kroppen sykdom var så ille at jeg gråt av smerte. De tok meg med til legevakten (ER). Smerten bare fortsatte å bli verre over hele ventingen. Jeg var i den verste smerten i mitt liv. Jeg følte som om jeg skulle dø. Til slutt, etter å ha blitt kalt inn, ble jeg satt på IV og fikk smertestillende medikamenter. Jeg hadde en feber på 103. Jeg fikk en CT-skanning, og x-ray. Jeg ble fortalt at jeg hadde et svært høyt antall hvite blodlegemer, og jeg var ekstremt dehydrert. Angivelig min tillegg var litt forstørret, slik at de trodde jeg hadde blindtarmbetennelse. Operasjonen var planlagt. Heldigvis annen lege hadde en annen mening, og det ble konkludert med at jeg hadde en nyre infeksjon. Likevel, de ville ha meg til å overnatte til å overvåke meg. I løpet av natten, feberen gikk opp til 105, som forårsaket alarmen, men jeg har ikke mye av minnet om denne kvelden. I morgen skal jeg ble fortalt at de ville ha meg til å bo i minst 3 dager. Jeg fortalte dem at jeg kunne ikke holde seg så lenge, fordi jeg hadde skole og arbeid. Så de sendte meg hjem med smertestillende medisiner og antibiotika. Den kvelden var fryktelig. Jeg var i ekstrem smerte igjen, gikk tilbake til HAN, sette på sterkere smertestillende medikamenter, og deretter sendt hjem igjen, bare for å være i sterke smerter igjen. Jeg bare ventet det ut. Etter ca en dag begynte jeg endelig å føle seg bedre. Etter 3 dager var jeg i stand til å gå på skolen igjen. Veldig skremmende og smertefullt.

Jeg startet med vondt i magen, kvalme og oppkast; så neste dag følte seg fin. Den tredje dagen kaste opp igjen. På den fjerde dagen gikk jeg til legen som sa at jeg har en forhøyet hvite teller muligens en nyre-infeksjon eller stein. De sendte meg hjem med Cipro etter et skudd av Rocephin. Jeg gikk tilbake i går, jeg fortsatt har en forhøyet hvite teller. De ga meg Flagyl, og også smertestillende medikamenter og kvalme medisiner. De siste 3 dagene har jeg flankesmerter, i utgangspunktet smertene var på toppen av min mage nå er det i nedre del av magen og venstre flanke. Jeg har hatt urinveisinfeksjoner (Uvi) for så lenge jeg kan huske, men dette nyre ting er forferdelig.

Jeg fant ut at å ta bad er en veldig enkel måte å få dette. Hvis jeg ikke desinfiser våre badekar hver gang umiddelbart før du tar et bad, badekar, selv om karet har allerede blitt renset, og jeg har tatt en dusj først. Jeg er sannsynlig å få en » UTI. En annen måte er douching for ofte, og det har en tendens til å drepe god bakterier, som jeg også gjøre noen ganger. For meg Cipero fungerer godt uten problem av gjær infeksjon som vanligvis går sammen med å være på en sterk antibiotika. Husk Desinfisere badekar din først før du tar det lang avslappende bad eller vil du ønske at du hadde. Håper dette hjelper.

Det er flere årsak til smerter i nyrene i morgen inkludert nyrestein, nyre infeksjon, urinveisinfeksjon, og nyrekreft. Den beste behandling for smerter i nyrene er å ha mye vann, hele hvete brød, nyre bønner og sitronsaft.

Hadde jeg vært trener for et maraton de siste ukene, og dagen etter min tidsplaner «hard» trene, jeg våknet opp med store ryggsmerter: ikke kunne rotere mine hofter forover, sidelengs, bakover. Så at følgende fredag kveld mine ryggsmerter lettet, men flyttet til min høyre side. Det føltes nesten som om jeg hadde strukket en muskel som natten uten å vite det. Så jeg gikk til sengs, og våknet kl 4 på natta, i ren angst. Min høyre del av magen verket, hele mitt tilbake var vondt igjen, og jeg følte at noe var ripping på min indre høyre side. Gikk til ER to timer senere, og ble raskt diagnostisert med en nyre infeksjon, forårsaket av en UTI som jeg ikke visste jeg hadde! De foreskrevet meg ciprofloxacin, ondansetron, oxycodone, og deretter ledet meg til å ta en innsatt antibiotikum 2 dager senere. Den eneste reaksjoner jeg har hatt siden ER besøket er en all-over kroppen kløe på grunn av den oxy, og en gjær infeksjon fra settes inn antibiotikum.

Ta UTI Quiz

Urinveisinfeksjon (UTI) Lysbildevisning Bilder

Urininkontinens hos Kvinner Lysbildevisning Bilder

Jeg hadde en » UTI/nyre infeksjon i desember i fjor. Jeg hadde egentlig ikke har noen symptomer dagen før. Men, jeg våknet kl 7 am og hadde UTROLIG magesmerter som gikk hele veien rundt til min korsryggen. Min Fetter var syk med influensa på den tiden, så min tante og onkel trodde det var bare influensa. Men, på ingen måte, jeg vet hva influensa, føles det som, det var ikke det. Så, jeg begynte å kaste opp. Jeg kunne ikke holde noe ned, ikke engang vann. Jeg visste at jeg måtte dra til sykehuset, så jeg ringte 911. Jeg hadde alvorlig dehydrering og mitt blodtrykk var ganske lav. Så, jeg hadde en ganske alvorlig infeksjon, selv etter ikke å ha symptomer. Mann, jeg har ikke noen gang vil en annen nyre infeksjon!

Jeg hadde en urinveisinfeksjon som ble til infiserte nyrestein og så infeksjonen gikk til min blodet. Jeg måtte gå til ER på sykehuset og hadde akutt kirurgi til å sette en stent i og deretter 5 dager senere hadde jeg min nyrestein tatt ut fordi de var så infisert, og når jeg kom hjem fra sykehuset sa de at jeg hadde bakteriell infeksjon i min blodet. Hvis jeg ville ha ventet en time å gå til ER ville jeg ha vært død. Jeg var heldig. Da jeg fikk min stent ut en uke senere, etter nyre steiner var ute.

Jeg hadde en kald, men etter den kalde symptomer dro jeg fortsatt hadde feber av 100-103 i 10 dager. Jeg trodde det var influensa så jeg unngikk legen. Jeg ble verre og jeg hadde skjelvende frysninger og smerte over det hele. Gikk til øyeblikkelig hjelp og sikker nok, nyre infeksjon. Jeg har hatt dem før, men jeg visste det fordi min rygg og hofte vondt så ille at jeg knapt kunne gå. Fikk Cipro og feber var borte neste dag. Gå til legen hvis du tror du kan ha en nyre infeksjoner! De har aldri gå bort på egenhånd.

Til slutt leger har det rett og foreskrevet cefalexin, men bare etter å være i smerte etter 2 uker. Var foreskrevet for andre antibiotika, men det var ingen å følge opp og var ikke fungerer på riktig måte.

Hele mitt liv har jeg lidd av Uvi, i de siste 4 årene jeg har hatt to nyre infeksjoner, men nå har jeg vært å ha venstre flanke smerter av og på siden.

Jeg hadde ryggsmerter ca 3 år siden. Jeg gikk til ER med ryggsmerter. Etter mye testing legen forteller meg at jeg har pre nyresvikt. Jeg fikk beskjed om å ta en stor dose prednison 40mgs daglig. Det til slutt ryddet opp etter et besøk til en Nephrologist. Prednisone virkelig rotet det til mine kvinnelige syklus. Nå for om to uker har jeg hatt et kjedelig verke i venstre side av ryggen min inn i mitt lysken og ned beinet i låret. Fra og med i dag er det skarpe konstant smerte. Som jeg har vært stanset i nyre min. Det fortsetter til mitt lysken i låret. Jeg er bekymret for, men jeg har ingen forsikring, fordi jeg ble permittert fra jobben min å samle en liten mengde av arbeidsledighet og kan ikke råd til mye. Jeg ønsker å bli tatt på alvor hvis jeg går, men det er en toss-up som er til behandling jeg mottar på grunn av det.

Jeg urinere 4 eller 5 ganger hver natt, jeg ser en urolog og jeg tar Flomax og Sanctura, men jeg har fortsatt problemet. Jeg har ingen leakeage eller ryggsmerter. Legen gjorde en stenoscopy med et kamera, og jeg så det, sa han: min prostata ser bra ut og min blære ser bra ut, men jeg vet ikke hvorfor jeg fortsetter å gå urinere 4 eller 5 ganger hver natt. En MR-undersøkelse viste at det er en cyste på en av mine nyrer, men sier urolog ikke å bekymre deg.

Søndag natt våknet jeg med smerter i korsryggen. Så jeg antok jeg bare sov galt. Så jeg gikk til arbeid for tre dager samme smerter i korsryggen, så jeg antok at jeg hadde UTI at jeg får årlig. Denne gangen la jeg merke til at det ikke brenner når jeg skulle tisse, og det var rart, for jeg drikker helt for mye vann og min tiss var ikke klart det hadde en gulaktig fargetone. Så jeg endelig gikk til legen, og kom opp med en nyre infeksjon. Vel er jeg på to typer medisiner for nå tre dager, men hele mitt nedre halvdel er hovne jeg ser stor. Jeg bare be denne medisinen fungerer som igjen har jeg hatt UTI « s før, men ikke denne type følelse. Min korsryggen føles rart og jeg kan føle nyrer flimmer hvis det gir noen mening? Vel håper meds arbeid.

Ta UTI Quiz

Urinveisinfeksjon (UTI) Lysbildevisning Bilder

Urininkontinens hos Kvinner Lysbildevisning Bilder

Rapportere Problemer til Food and Drug Administration

Du oppfordres til å rapportere negative bivirkninger av reseptbelagte legemidler til FDA. Besøk FDA MedWatch hjemmeside eller ring 1-800-FDA-1088.

Fra

Kvinners Helse Ressurser
Utvalgte Sentre
Helse-Løsninger Fra Våre Sponsorer

Abonner på MedicineNet er Kvinne Sunnhet Nyhetsbrev

Ved å klikke «Send» jeg godtar MedicineNet Vilkår og Betingelser og Personvern. Jeg er også enig i å motta e-post fra MedicineNet og jeg forstår at jeg kan melde deg ut av MedicineNet abonnement når som helst.

Relaterte Pasienten Kommentarer

  • Nyre Infeksjon – Symptomer

Vennligst beskriv ditt nyre infeksjon symptomer.

PostView 89 Kommentarer n Nyre Infeksjon – Årsaker

Hva var årsaken til nyre infeksjon?

PostView 7 Kommentarer n Nyre Infeksjon – I Barn

Hva risikofaktorer for nyre infeksjon gjorde barnet har?

Like this post? Please share to your friends:
Legg att eit svar

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!: